Noortje Braat

Muziek en theater, creëert en voert uit

FlevoEnsemble

Sinds de start drie jaar geleden ben ik intensief betrokken bij het reilen en zeilen van het FlevoEnsemble. Egon Kracht nam het initiatief om professionele musici uit Almere en de rest van Flevoland bijeen te brengen in een nieuw, eclectisch ensemble. Tot grote vreugde van de musici en het publiek! Inmiddels is het FlevoEnsemble huisorkest van festival Growing Music, heeft het een nieuwe traditie ingezet met aan het einde van het jaar de Klap op de Vuurpijl-concerten en is het ensemble diverse samenwerkingen aangegaan met andere Flevolandse culturele organisaties. Zelf denk ik mee over de inhoud en de organisatie, speel ik viool en zing ik in het ensemble. Zie mijn agenda voor de concerten. Meer over het ensemble, zie: https://www.flevoensemble.nl/